Teknokonfor Tv ve Sinema Koltukları Seyir Zevkinizi Arttırıyor | TeknoKonfor Baba Koltuğu
Geri Dön
Teknokonfor Tv ve Sinema Koltukları Seyir Zevkinizi Arttırıyor

Günümüzde her evde en az bir tane bulunan televizyonlar, yaşam alanlarınızda önemli bir konumdadır.. Öyle ki artık insanlar tv koltuğu satın alarak, dinlenmelerini tv karşısında konforlu bir şekilde gerçekleştirmektedir. Teknokonfor tv koltuğu, sizlere hem estetik bir şıklık sunmakta, hem de rahat bir şekilde televizyon karşısında dinlenmenizi sağlamaktadır.

Teknokonfor tv koltuğu, yatay olarak da konumlanabilmekte, aynı zamanda sallanabilir, dönebilir, masajlı gibi birçok seçeneği bulunmaktadır. İstek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda istediğiniz şekilde özelleştirebileceğiniz tv koltukları, kullanıcıların sağlığını ve konforunu dikkate alarak hazırlanmıştır.

Sinema Odalarının Vazgeçilmez Öğesi: Sinema Koltuğu

Günümüzde özellikle büyük evlerde sıklıkla tercih edilen sinema odaları, izleyicilerine kendi evlerinde sinema ortamının rahatlığını sunmaktadır. Bu odaların vazgeçilmez öğesi olan sinema koltuğu, orada geçirdiğiniz zamanın eksra kaliteli bir şekilde olmasına olanak tanımaktadır. Rahatlığı ve çeşitli opsiyonel özellikleri sayesinde doğru bir oturuş sağlayan Teknokonfor sinema koltuğu, dayanıklı olması yönüyle de sıklıkla tercih edilmektedir.

Modern ve yenilikçi tarzıyla eğlenceyi evlerinize taşıyan Teknokonfor sinema koltuğu, teknoloji ile mobilyanın mükemmel birleşiminden ortaya çıkmıştır. Hem çift hem de tek kişilik seçeneklerini sizlere sunan Teknokonfor sinema koltuğu, motorlu mekanizması sayesinde açılıp kapanabilir orta sehpa konforunu da sizlerle buluşturmaktadır. Bu koltuklar, 145 derece yataylaşabilme ve kol kısımlarındaki bardaklıklar gibi çeşitli özellikleriyle sinema odası ve evde sinema seyircilerinin vazgeçilmezi olmaktadır.

Teknokonfor tarafından özel olarak tasarlanıp, opsiyonel birçok seçeneğiyle farkını sizlere sunan tv koltuğu ve sinema koltuklarını, İstanbul Masko’da bulunan Teknokonfor mağazasını ya da internet sitesini ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

SİNEMA KOLTUĞU

Konfor ve lüks aynı madalyonun iki yüzüdür ve koltuklarımız konfor ve lüksü aynı anda sunmaktadır. En kaliteli mekanizmalar, güvenilir uzun ömürlü motorlar, ergonomik tasarımlar ve kişiselleştirilebilir kaplamalar, her açıdan üstün bir koltukta bir araya geliyor. Koltuklarımız eşsiz konfor ve mükemmel rahatlıkla lüks ev sinemanızın kalitesini artırmaktadır. 

Ürünleri Gör

Sepet Boş