Teknokonfor Medikal Hasta Koltuk Modelleri | TeknoKonfor Baba Koltuğu
Geri Dön
Teknokonfor Medikal Hasta Koltuk Modelleri

Mekanizmalı Medikal Koltuk 

Özellikle yaşlı vatandaşların aktif kalması ve hareket etmesinin daha da kolaylaşmasına yardımcı olan mekanizmalı medikal koltuk, konfor alanlarınızdaki konforu daha da artırmanıza sebebiyet verecektir. 

Kumanda aracılığıyla hakimiye sağlanan Teknokonfor hasta koltukları, bir kumanda aracılığıyla kontrol edilir. Kumandasında 4 tuşu bulunan Teknokonfor hasta koltukları, ayak kısmı ayrı, sırt kısmı ayrı bir şekilde kontrol edilebilir. Aynı zamanda 180 derecelik yatış açısına sahip Teknokonfor hasta koltukları oldukça geniş ölçülerde üretilir. Kozmik olarak zararlı madde içermeyen koltuk yapısı, omurganıza ve duruşunuza destek sağlar.

Medikal Hasta Koltuğu Tasarımları ve Fiyatları

Teknokonfor medikal hasta koltuğu, şu an piyasada bulunan en kaliteli koltuk modelleridir. Hepsi alanında uzman kişilerce tasarlanarak üretilen medikal koltuk modelleri, insan sağlığını ve ergonomisini en ince ayrıntısına kadar düşünerek tasarlanmıştır. 

Sadece bir koltuk modeli olarak değil de sağlığınız için önemli bir alışveriş olarak görmeniz gereken medikal hasta koltuğu modelleri, Teknokonfor firmasının web sitesinde özelleştirilebilir bir şekilde satışa sunulmaktadır. 

Dilediğiniz özellikleri ekleyip çıkarabileceğiniz hasta koltuk modelleri tamamen size özel olarak üretilmekte ve dilediğiniz her yere güvenilir bir şekilde kargolanabilmektedir. İster yurt içinde olun isterseniz de yurt dışında olun Teknokonfor hasta koltukları en kısa süre içerisinde hem sağlam hem de hızlı bir şekilde sizlere iletilecektir. 

Kumaşından mekanik özelliklerine kadar her şeyiyle değiştirilebilir olan hasta koltuk modellerinin fiyatları web sitesinde güncel olarak bulunmaktadır. Dilerseniz Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Teknokonfor mağazasını ziyaret ederek ürünleri daha yakından inceleyerek fiyat bilgisi alabilirsiniz. 

Sepet Boş