Hakkımızda | TeknoKonfor Baba Koltuğu
Geri Dön
Hakkımızda

İş yerlerinde, evin birçok bölümünde, ulaşım araçlarında vb. birçok mekânda oturma fiili gerçekleşmektedir. Yanlış oturmak, omurganızı zorlar ve gerginliğe neden olur omur disklerine zarar verir. Birçok insan sırt ağrısından muzdariptir. 

Koltuklarımız sağlık üzerinde olumlu etkilere sahip olabilmek için gelenekleri bozarak hareketli oturma prensibine dayandırılmıştır. Genel olarak daha fazla bedensel hareketliğe izin veren yeni teknolojik dinlenme koltukları sunmaktadır. Biz tek bir mükemmel duruşun - oturuşun olmadığını savunmaktayız. İnsan duruşlarını-oturuşlarını sürekli değiştirmeli ve değişimleri maksimum düzeyde konforlu olmalıdır. Teknokonfor ailesi hümanist ve bütünseldir. Bedenlerinizi dinlemenizi sağlar, otururken size özgürlük verir, vücudunuzu destekler, sizin daha sağlıklı kalmanız için ergonomik ürünler sunar.

Eskiden insanlar dik oturmayı önemserken şuanda fizyoterapistler dinamik ve haraketli oturmayı önermektedir. Teknokonfor ailesi olarak sizlere sağlık alanındaki en güncel tıbbı ve teknik bilgiler ışığında koltuk üretmekteyiz. Ürünlerimiz üretirken dikkat ettiğimiz hususlarımız; 

1- Uygun koltuk yüksekliği,
2- Uygun koltuk derinliği,
3- Uygun koltuk genişliği,
4-Omurga için yeterli destek...
...sırtlık için yeterli yükseklik,
...fonksiyonel, büyük bel desteği,
...boyun desteği,
...duruşta kolay değişiklikler,
5- Dinlenme pozisyonuna kadar sırtlığın eğim ayarı,
6- Koltuk açısı ayarı,
7- Ayaklar için fiziksel olarak uygun yükseltilmiş pozisyon,
8- Uygun kolçak yüksekliği,
9- Ayağa kalkma özelliği,
10- Optimum oturma konforu,
11- Ayarlanabilir yükseklik ve eğime sahip koltuk başlığı,
12- İklim dostu kaplama kumaşları,
13- Titreşim masajı,
14- Kol desteği ve raf,
15- Geri çekilebilir kolçaklar (örneğin tekerlekli sandalyeden yükselticiye aktarılırken),
16- Ayaklık uzantısı,
20- Kalp dengesi pozisyonu.

Bu maddeler ışığında üretmiş olduğumuz ürünlerde basınç dağılımı, ergonomi, esneklik, duruş desteği kriterlerinde mükemmele ulaşmayı hedeflemekteyiz. 

 

Teknokonfor;
Konfor kelimesi; günlük yaşamımızı kolaylaştıran her türlü rahatlığa denir. Teknokonfor olarak teknolojik mekanizmalar ile günlük yaşantınızdaki rahatlığınızı en üst seviyeye çıkarmayı hedeflemekteyiz.
Ürünlerimiz 2 yıl garantilidir. 
Ürün gamımız, dinlenme koltuklar, hasta koltukları, sinema koltuklarıdır.
 

TEKNOKONFOR'UN GÜÇLÜ YÖNLERİ

Teknokonfor koltukları Türkiye yapımı, yenilikçi, ergonomik, İnsanları otururken hareket etmeye davet eden yüksek kaliteli dinlenme koltukları tasarlıyor ve üretiyoruz.

2015 yılında kurulan şirketimiz ergonomi, teknoloji ve sağlık alanındaki tüm uzmanlığını kullanmaktadır. Tanınmış kurumların araştırmaları, kendi bilgi ve araştırmalarımızla birleştirmekteyiz. Üretimimizi 15 kişilik personel ile İstanbul Başakşehir Bölgesinde yüksek teknolojik ekipmanlar ile yapmaktayız.

BİLGİ BİRİKİMİ

Ürünlerin tasarımı, malzeme seçimi, uygulama, tanıtım  gibi her alanda geçmişten gelen bilgilerimiz, dünyaya entegre yapımız ile her zaman en üst segment malzeme ve tekniği kullanıyoruz.

TEKNOLOJİ

Kaliteli standartlarını korumak ve en yüksek verimi elde etmek için, yüksek teknoloji ile endüstriyel üretim kullanılmaktadır.

KALİTE

Kalite sadece bir hedef değil, aynı zamanda bir bakış açısıdır, kurumsal stratejiyle harmanlanan bir felsefedir, iyi yapılan işlere yönelik TEKNOKONFOR tutkusunun sonucudur.

ESNEKLİK

Müşteri memnuniyeti DNA'mızın bir parçasıdır; Çözümleri, ihtiyaçlarınıza göre çözerek özelleştirmek gücümüzdür. Büyük bir şirketin rekabet gücü, küçük bir atölyenin hizmetiyle birleşti.

HİZMET

Müşterimiz asla yalnız değildir, ürününün geliştirilmesinin her aşamasında kendisine destek verdikten sonra,  servis ağı da sağlamaktayız.

MİSYONUMUZ

Biz bunun için duruyoruz.

'İnsanların refahını artırmak'

Motivasyonumuz, herkesin iyi ve konforlu bir yaşam sürmeye hakkı olduğuna inancımız ve topluma katkıda bulunmak isteğimizdir.

İnsanların dinlenmeleri, kendilerini iyi hissetmeleri ve günlük aktiviteler için enerji toplamaları için düzgün oturmalarına yardımcı olmak istiyoruz. İyi bir sandalyenin  önemli olduğunu biliyoruz .Bu nedenle, her gün insanların refahını artırma konusunda tutkuluyuz!

Sepet Boş